miniroben

Uppställning!

Lisa | Miniroben

En sortering börjar forma sig

Uppställning! Nu har jag börjat närma mig hur många jag ska ha av respektive plagg[sort]. Jag har delat upp kläderna i olika kategoirer, utgått ifrån garderobshjältarna som bara vänder i tvättkorgen och lagt till förslag på nya bekantskaper som jag tror skulle komma till användning.

T.ex; i kategorin byxor där har jag hela våren troget använt samma par svarta kostymbyxor och svarta jeans på jobbet, och glidit runt i ett par grymma lösa byxor på fritiden, så de är givna. Jag har dessutom saknat ett par bra blåjeans och kan se värdet av att ha kanske två par - ett par mörkare som funkar i business-sammanhang och ett par lite slappare och ljusare.

I vissa kategorier har jag redan majoriteten av plaggen - och vet att jag använder dem - i andra behöver jag komplettera.

Innan jag spikar exakt hur många som behövs av varje sort ska jag klura på ett färgschema. För det blir svårt att få användning för hela garderoben om allt inte är ganska så matchy-matchy. Eller?