miniroben

Tid

Lisa | Miniroben

Hur spenderar jag min tid egentligen? Det måste ju ligga till grund för hur jag klär mig. Jag tror att det ligger för oss alla att köpa för många plagg inom en viss kär kategori (t.ex festkläder, statement-plagg, de perfekta jeansen som vi aldrig hittar) och för få av en annan som vi använder betydligt oftare (t.ex kontorsbrallor, bekväma kläder för lekparkshäng eller bra BH:ar).

Jag loggade min tid i ett par veckor och sen försökt kategorisera mina aktiviteter lite grovt och landade i detta (sömn exkluderad). Jag har kommit fram till att jag behöver ungefär 50/50 jobb/off duty-kläder eftersom den tredje pajbiten utgör sådant där jag inte kommer använda kläder i min kapsel (träningstights, festklänningar, den där t-shirten jag har då jag målar). Sen är det förstås bra om dessa kläder går att använda i båda fallen!