miniroben

Varför en #capsulewardrobe?

Lisa | MinirobenComment
  • Att spara tid
  • Att spara pengar
  • Att minska sin konsumtion
  • En mer hållbar livsstil
  • Minska stressen i vardagen
  • Att hitta och renodla sin personliga stil
  • Att höja kvaliteten (och livslängden) på de plagg som utgör ens garderob
  • Att engagera och utmana sig själv med ett kul projekt

Mitt personliga mål för denna första kapsel? Lågt satt. Att klara av att leva tre månader med ett mindre antal kläder. Mer än så behövs inte. Än så länge har jag inga ambitioner om att en specifik stil ska utkristallisera sig eller att jag ska lyckas bygga upp den perfekta basgarderoben. Jag har heller inget shoppingförbud då det är ett par saker jag kommer behöver komplettera med (dock tänker jag lämna hål för dessa i kapseln i förväg). Främst tänker jag att jag kommer lära mig massor?