miniroben

Nya tider i garderoben

Lisa | MinirobenComment

de senaste 10 åren har jag pluggat 3, frilansat 2 och varit föräldraledig 1,5. Dessa livstilar har en sak gemensamt stilmässigt: leggings. Trikåhalten i min garderob har varit skyhög och antalet fast fashion-plagg från kedjorna fler än jag vill erkänna. Och nu sitter jag på kontor och behöver se lite mer business ut än så. De få kvalitetsplagg jag har kvar från före den tiden är mestadels A: Hopplöst omoderna eller B: Fel storlek. Efter varje graviditet har jag fått byta så väl sko- som BH-storlek och några års styrketräning har också ändrat spelreglerna (hej axeltrånga kavajer och midjeglappande jeans). Jag har köpt på mig några livräddare som används dagligen men majoriteten av plaggen i min garderob funkar ej på jobbet. Dags för uppdatering!